DET BÄSTA AV KLASSISK OCH NY PREMIUMUNDERHÅLLNING

Paramount Network samlar det bästa av klassisk och ny underhållning med ett förstklassigt utbud för hela svenska folket. Kanalen är den givna destinationen för fängslande draman och serier, humor, crime, reality och stjärnspäckade filmer. Med en bred mix av innehåll från populära varumärken som MTV, Comedy Central och Channel 5 skapas en komplett tittarupplevelse, skräddarsydd med ett internationellt innehåll.

Räckvidd

I Sverige finns Paramount Network hos utvalda operatörer så som Telia, Boxer/Com Hem, Telenor/Canal Digital, Sappa och Viasat. I Danmark når kanalen 80 % av danska hushåll och finns tillgängligt hos Telia TV, Viasat, YouSee, Canal Digital, Boxer, Waoo och Stofa.

Kort fakta

  • På Paramount Network kan du se fängslande draman så som hyllade miniserien Waco, stjärnspäckade filmer, och exklusivt för första gången i Sverige och Danmark, globala franchisen Bellator MMA.
  • Mycket av Paramount Networks innehåll är välkända format, så som Catfish: The TV Show, The Daily Show with Trevor Noah och Teen Mom, humorklassiker som South Park och Vänner, Stand-up, crime, reality, film och MMA.